torsdag 23 juni 2011

Puss in Boots

W-T-F?!<3 Var min reaktion när jag kom över denna på IMDB. Dreamworks släpper historien om en av de bästa bifigurerna sedan Anden ur Disney's Aladdin.
Håll i er, det är tillbakablick på Shrek med Mästerkatten i Stövlar, eller Puss in Boots!


Antonio Banderas på snart 51 bast gör rösten till katten, precis som i Shrek-filmerna. Dock verkar det inte finnas så mycket information om handlingen än, däremot finns det ett par trailers, som man kan tolka lite som man vill.

Andra skådespelare som kommer medverka som röster är Salma Hayek som "Kitty Softpaws" som är en svart honkatt. Mjau!

Även Zach Galifianakis (säg det snabbt 5 gånger) från filmer som Baksmällan och Due Date är med och gör rösten till Humpty Dumpty (Ni vet den där ägg-liknande saken?) som tydligen kommer vara en figur med i filmen.

Over all, så tror jag att det här kan bli en super rolig film. Puss in Boots var supermysig i Shrek-filmerna, och om Dreamworks spelar sina kort rätt så tror jag att det här kan bli en hit!

Inte trailer kanske, men en liten teaser ;)

Adiós a mis amigos!

Megamind

Idag såg jag Megamind, och jag tyckte verkligen om den!


Den handlar alltså om den blå Megamind som är den klassiska superskurken. Han är jättesmart och ger sig aldrig i kampen mot Metro City's superhjälte Metroman. Men när han en dag lyckas med en av sina onda planer och råkar besegra och döda Metroman, så upptäcker han att livet som Superskurk är ganska trisst om det inte finns en superhjälte.
Han kommer då på lösningen, att helt enkelt skapa en ny superhjälte att kämpa mot. Men när den nye superhjälten inte blir som tänkt så måste Megamind tänka om totalt.

Supermysigt animerad med massor av bra "superhjälte"-nyanser som verkligen gör filmen rolig och häftig och underhållande.

Trailer:



Peace Out!