måndag 27 juni 2011

Random Info!

Idag fyller Tobey Maguire (aka Spiderman) 36 år. Gratz.



För 2 dagar sedan. Alltså den 25e juni, så lyckades Daniel Craig (aka James Bond) och Rachel Weisz köra ett hemligt bröllop. Well done Bond. Well done.



Imorgon, Tisdag den 28 Juni, så börjar Svenska biografer visa Transformers: Dark of the Moon. GLHF på den.


Det är väll det som är värt att nämna tycker jag... Hade fint. Nu ska jag hoppa in i duschen.

Alice in Wonderland

Så... En ny lite "spin-of" version av Alice in Wonderland. Jag hade hört så mycket bra om den här filmen innan jag såg den, och jag vet inte om det var därför eller om det bara inte var min typ av film, men jag såg inte storheten i den.


Den fångade absolut galenskapen i "Wonderland" på ett väldigt Disney-aktigt sätt. Så där får den lite poäng. Men i övrigt tyckte jag det fanns lite att önska. Mia Wasikowska spelar Alice, och gör en ganska alldaglig insatts. Det är inte dåligt, men definitivt inget speciellt heller.

Vad jag däremot undrar över är denna fascination över Mad Hatter? För det första är den första Disney-versionen av Den Tokige Hattmakaren, mycket roligare (Heeeela klockaaan är fuuull med hjuuuuuuuul!!!). För det andra så har ju Johnny Depp gjort mycket bättre roller än den där!  Bara roller som "Jack Sparrow" (Pirates of the Caribbean) och Willy Wonka (Charlie and the Chocolate Factory) , för att inte tala om Edward Scissorhands (samma namn dumskalle...), är helt klart överlägsna Mad Hatter. Dock får han cred  för att han faktiskt hade en väldigt cool hatt.

Över huvudtaget så var väll filmen underhållande och eftersom att filmen har ett så snurrigt tema som Underlandet eller Wonderland så kan man inte kalla den förutsägbar. Det är en överraskning helt igenom med mysiga figurer som man minns från den förra versionen. Kort och gott lite gammal hederlig Disneymagi rakt igenom, även om det lämnar lite att önska.

Trailer:


Och kanske den gamla också?


Peace out Peeps!