onsdag 30 mars 2011

Green Lantern

Jahaja... Då var det dags för Green Lantern! Som ni märker håller jag på att avverka alla kommande superhjältefilmer då de ligger mig varmt om hjärtat.

Dock så tror jag att årets filmflopp kommer att bli den här...


Green Lantern, eller Hal Jordan som han heter på jorden, kommer att spelas av ingen mindre än Ryan Reynolds. Ni vet han som floppade Deadpool i Wolverine: Origins? Jag tror på katastrof. Helt fel typ av skådis.

Vad jag dock finner ganska intressant är att det här är alltså något av "The Origins of the Green Lantern" vilket jag gillar, för det har man inte riktigt hört talas som innan, även om man som jag är serietidningsälskare. Så det kan bli lite intressant.

Skurken är Sinestro, som är Green Lanterns stora nemesis, vilket... tja... jag har ärligt talat inte en j*vla aning om vem det är. Förhoppningsvis så gör dom något bra av honom.

Trailer har du här





In brightest day, and blackest night... Okej då :) 29e Juli på den. Håll tummarna!

Captain America: The First Avenger

Vi kör en till direkt, nu när jag ändå håller på. Captain America: The First Avenger har premiär den tjugoandra juli, och håller Chris Evans (Human Torch?) i huvudrollen som Steve Rogers aka Captain America. Vad man kan undra nu är hur dom tänkte, när han redan varit en flawless Johnny Storm/ Human Torch i de båda Fantastic Four filmerna. (Fantastic Four fr 2005 & Fantasti Four: Rise of the Silver Surfer fr 2007)




Han gjorde en väldigt bra Torch, men det handlar mycket om hans attityd som skådis. Torch är en väldigt impulsiv, barnslig och mer flummig karaktär till skillnad mot Captain America som är hård, ledartyp, stark, allvarlig och mer, hur ska man utrycka det, valiant? Vilket jag inte tror att Chris Evans riktigt är.




Å andra sidan så har vi Hugo Weaving i rollen som skurken Johann Schmidt eller "Red Skull". Hugo Weaving har jag alltid gillat, speciellt efter hans roller som Elron, Agent Smith och V. En sån hård, sträng person med den nästan onda utstrålningen gör nog en alldeles utmärkt Red Skull.


Tror att det här kan bli helt ok ändå. Captain America är cool, och Red Skull är ett bra val av skurk. Här kommer trailern.


The Mighty Thor

Okej. Då kör vi igång med Thor! Amerikansk serietidningskultur möter nordisk mytologi. Chris Hemsworth i rollen som "The God of Thunder" Thor.


Filmen handlar om våran alldeles egen Åskguden Thor, som bor i Asguard (Asgård) med de andra gudarna, när han en dag blir utslängd, och tvingas bo på jorden hos människorna. Självklart så kommer inte åskans gud till jorden utan att någon vill komma och mucka. Så med Mjolnir (Mjölner) i högsta hugg blir han jordens nya beskyddare.

Skurken i filmen verkar vara Loki (som väntat) som porträtteras av Tom Hiddleston. Värt att nämna kan också vara att Anthony Hopkins visar sig som Odin (Oden), gudarnas konung, och Nathalie Portman som Dr Jane Foster.

Den första trailern lämnade lite att önska, men den andra trailern (båda finns nedan :D) får mig verkligen att dräggla och jag tror att det här kommer bli riktigt häftigt! :D








Filmen har premiärdatum den sjätte maj, och det ska bli väldigt kul :D Ska försöka se till att fixa premiärbiljetter^^

Rise of the Film Lord

Idag startat jag en ny blogg. Mitt namn är Kaaruh, och anledningen till att jag startar den här bloggen är för att ingen använder twitter, och för att facebooks status kan hantera för få tecken. Jag behöver mer plats att skriva på.

Bilder och information, hämtar jag från IMDB, google, och internets alla hörn, så jag tar ingen cred för det, jag bara leverar och diskuterar det här på The Film Lord bloggen :)

Pågång just nu är en hel hög med Superhjältefilmer. Ska bli riktigt roligt, och jag kommer att lägga upp poster för varje film. Vilka skådisar som är värda att nämna, vilka filmer jag tror kommer bli bra, och självklart lite bajsande på filmer jag inte tror alls på.

Får jag tråkigt någon gång så lovar jag er lite poster om gamla sköna filmer som jag rekommenderar/ ber er att aldrig se på.

Så där har vi nog första inlägget av många. Nu ska jag koka kaffe och pyssla lite med bloggens utstyrsel.